gajetiq Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 (edytowane) Witam Z uwagi na to, iż większość moich znajomych podchodzi w temacie motoryzacji w trybie "F" (Ford Fiat Francuz), chciałbym zapytać, co myslicie o tych 2 autach : http://krubagroup.pl/2011/03/23/renault-grand-scenic-iii-privilage-19-dci-130km-rok-2009-2/ lub http://krubagroup.pl/2011/03/23/renault-grand-scenic-iii-expression-krajowy-rok-2009-3// Wdzięczny byłbym za wszelkie uwagi odnośnie tych aut. pozdrawiam A Edytowane 17 Maja 2011 przez gajetiq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urbanek666 Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Czy te dwa auta są identyczne w dacie produkcji, przebiegu, wyposażeniu i cenie? Mam wrażenie, że jest to jedno auto i ciężko porównywać je do siebie. Może nastąpiła pomyłka i dwa razy ten sam link wysłałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajetiq Opublikowano 17 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Fakt, moja wina, przy edycji mi się namieszało, już poprawiłem. A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robpab Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 weź VIN i sprawdź w innym serwisie jaki jest faktyczny przebieg tych aut. Wydaje się trochę dziwne kupowanie takiego auta i robienie nim 15-20 tys. rocznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liso Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Z tego co widzę to raptem 3 tyś. różnicy pomiędzy nimi. Srebrny to wersja privilege więc warto dopłacić. Co do przebiegu to jak na niecałe dwa lata jest ok. Polacy tyle nie jeżdżą - tu nie ma autostrad i warunków do jazdy.... Musisz sprawdzić na własne oczy ale z opisu lepiej dopłacić do wersji privilege a i opisu wyposażenia wersji expression nie był bym pewien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klarabuch Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Jasna tapicerka jest problematyczna, wiem z własnego doświadczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stes Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Cytowanie Równiez wiem z własnego doświadczenia, że problematyczna nie jest, natomiast jest duuuużo ładniejsza. Regulamin pkt. 5.13 P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi