jacek123456 Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Witam! Jestem nowym użytkownikiem forum mam pewny problem z moim Scenicem I z roku 1998,silnik w tym modelu to K7M poj. 1.6 . Problem polega na tym że na ciepłym silniku spadają obroty i migają kontrolki od oleju i wody. Nie wiem o co chodzi proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Za mało danych, napisz coś więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek123456 Opublikowano 17 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Bo chodzi o to że mój tata jest w Niemczech i mu się tak z wozem dzieje a ja jeste w Polsce i dzwonił do mnie żebym popatrzył na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 P_r_z_e_m_o: No przecież napisał ci więcej szczegółów, które mają znaczny wpływ na postawienie diagnozy. Poczekaj może poda numer do ojca :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Nie ma to jak wsparcie ze strony administratora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 No dobra! Ale co mu napisać? Z opisu to może być wszystko. Głównie podejrzewam pompę oleju, ale za mało danych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek123456 Opublikowano 18 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Dziś do niego zadzwonię i wypytam o więcej danych na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 (edytowane) Dowiedz się do jakiego poziomu spadają obroty i czy silnik potrafi zgasnąć. Edytowane 18 Maja 2011 przez Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek123456 Opublikowano 18 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Silnik zgasa, a obroty spadają do 500. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi