P_r_z_e_m_o Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Poczytaj o module (nie wiem czy dobrze nazwałem?) domykania szyb, manual jest na downloadzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszel73 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Sam mogę to zamontować, czy muszę z tym jechać do ASO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Zaraz pomyliłem. Ty masz przecież MII a tam chyba we wszystkich opcjach jest domykanie szyb po zamknięciu auta. Poszukaj na forum było o tym, albo instrukcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszel73 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 No właśnie nie mam tego bo to jedna z podstawowych wersji... A może zakupić taki moduł na allegro? Tylko czy ktoś to przerabiał i czy będzie to chodziło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Masz manual i schematy na downlodzie, ściągnij przeanalizuj i będziesz wiedział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszel73 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Tak, tylko chodzi o to czy posiadając tak prymitywną wersję da radę załączyć to przez komputer czy nie czekać i kupić na allegro moduł? Nie wiem ile biorą w ASO a takie coś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit-men Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 (edytowane) Spróbuj kliknąć dwa razy przyciskiem zamykania samochodu na karcie i otwarte okna powinny się zamknąć same . Edytowane 18 Czerwca 2011 przez pit-men Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszel73 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Nie działa - sprawdzałem. Pytanie: gdzie siedzi ten moduł domykania u Was? Schowany pod obiciem drzwi czy w innym miejscu? To by mi ułatwiło sprawę, bo wtedy poszukałbym u siebie i jeśli by go nie było nie będzie sensu jechać do ASO... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 gdzie siedzi ten moduł domykania u Was? W UHC, to jest cały moduł odpowiedzialny za kontrolę elektryczną, nie ma oddzielnych modułów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi