witman Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Czy w SII jest możliwość uruchomienia trybu serwisowego na wyświetlaczu ? W MII dokonuje się tego przytrzymując guzik na manetce i odpał silnika. W SII są dwa klawisze na manetce więc próbowałem z każdym i nie udało mi się. W starszym SI funkcja działa sprawdziłem. Czy ktoś z użytkowników SII miał styczność z tą funkcją ? Może w SII nie ma takiej opcji ? A tak przy okazji TIRy na tory, petycja na www.tirynatory.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 OT: u nas szybciej przejdzie akcja tory na tiry, ale to już nie na temat :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwinto29 Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Prawdopodobnie nie ma takiej możliwości jeśli chodzi o taki jak w meganach i wcześniejszych scenicach. Jedyne co można zrobić to bieg, hamulec i start wtedy wyświetla się "zawartość" całego wyświetlacza bez odpalania silnika ale nie wiem czy o to ci dokładnie chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
safrii Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 witam wie ktos moze jak wejsc w tryb serwisowy licznika bo chce skasowac bledy bo mi mrugaja kreski w Scenicu I jesli tak to prosze o pomoc z gory wielkie dzieki pozdrawiam Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki 1) patrz gdzie piszesz, Scenic II, a Scenic I to nie do końca to samo, jeżeli chodzi o liczniki to róznica jest ogromna 2) ;) było P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi