Termi Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Witam, mam Megana II w wyposażeniu chyba podstawowym, (jakby Kononowicz do niego zajrzał i uczynił co kiedyś powiedział "nie będzie niczego") gdyz poza kierownicą pedałami i klimą z dwoma pokrętłami to faktycznie nie ma niczego - swoją drogą nie ma co się psuć :) - ale do rzeczy... Czy jest możliwość "doinstalowania" systemu free hands do mojej Renaty ? Pozdrawiam T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandzikl Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Było :) Jak masz przyciski na klamkach to można, jak nie masz to nie można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Termi Opublikowano 21 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 (edytowane) szukałem nie znalazłem... także dzięki za łaskę odpowiedzi ... mam klamki bez, to czy je mozna wymienić na takie z ?? Edytowane 22 Maja 2011 przez Termi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nel Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Pewnie można jak wymienisz : instalację .dokupisz klamki ,fotokomórki , komputer , anteny .Pewnie bardzo dużo kasy. Raczej się nie opłaca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Termi- a było, było i to całkiem niedawno, tyle że chodziło o sceniola II. Szukajka to pamięta i pytając ją o hands free odnajduje temat. http://megane.com.pl/topic/30481-scenic-ii-hands-free/page__p__242299__fromsearch__1#entry242299 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi