Mariuszskok Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Witam wszystkich. Jestem szczęśliwym posiadaczem Scenica II. Po 3 miesięcznych poszukiwaniach i obejrzeniu ok 30 gruzów (kręcone liczniki, zlepione z dwóch ), trafilem na profesjonalistów którzy mają praktycznie same renówki. Jak przyjechałem na plac mieli ok 15 sceników ale mojego czarnego kota jeszcze nie było. Sprowadzili mi po 2 tygodniach ze szklanym dachem i na ładnych aluskach z pełną historia serwisową i nierozbitego. Polecam ich wszystkim. Są na Warszawskiej Białołęce na ul. Modlińskiej 203. http://autohandel-potocki.otomoto.pl/index.php Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 I komu ten kit spamerski wciskasz. To jest zagłębie komisowe to raz, wystarczy popatrzeć po ofertach na stronie i już widać, że wcale nie jest tak oh ah to dwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Akurat sam miałem do czynienia z Auto Ratusz i jednak moje ogólne spostrzeżenia są pozytywne. Jeden z oferowanych samochodów sprawdzałem nawet w ASO (swoim zaufanym, zostal bardzo porządnie sprawdzony) i różnic z opisem nie zauważyłem. Inna rzecz ze docelowo znalazłem inny egzemplarz który kupiłem (lepsze wyposażenie, mniejsza cena, mniejszy przebieg). Ogólnie uważam ze warto się tam przejść i przyjrzeć. Za to sam pierwszy post troche spamerstwem mi zalatuje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariuszskok Opublikowano 25 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Spamerski?? nic już nie pisze jak ktoś chce niech pojedzie i sie przekona!! Ja jestem zadowolony! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nistuff666 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Chciałbym podbić temat, czy ktoś z Was miał jeszcze do czynienia z komisem Auto Ratusz? Mają dość duży wybór tych aut. Zgodnie z tym co jest na ich stronie i co przedstawiają właściciele, auta są bezwypadkowe i z pełną historią do sprawdzenia w serwisach aso i innych. Jednocześnie ich ceny z reguły sporo przewyższają średnią z allegro. Jeśli ktoś kupował u nich auto, jakie są opinie? Zadowoleni jesteście, były niespodzianki? Czy ceny są negocjowalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi