Skocz do zawartości

Gdzie kupić RENAULT

Mariuszskok

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich. Jestem szczęśliwym posiadaczem Scenica II. Po 3 miesięcznych poszukiwaniach i obejrzeniu ok 30 gruzów

(kręcone liczniki, zlepione z dwóch ), trafilem na profesjonalistów którzy mają praktycznie same renówki. Jak przyjechałem na plac mieli ok 15 sceników ale mojego czarnego kota jeszcze nie było. Sprowadzili mi po 2 tygodniach ze szklanym dachem i na ładnych aluskach z pełną historia serwisową i nierozbitego.

Polecam ich wszystkim. Są na Warszawskiej Białołęce na ul. Modlińskiej 203.

http://autohandel-potocki.otomoto.pl/index.php

Pozdrawiam

Akurat sam miałem do czynienia z Auto Ratusz i jednak moje ogólne spostrzeżenia są pozytywne. Jeden z oferowanych samochodów sprawdzałem nawet w ASO (swoim zaufanym, zostal bardzo porządnie sprawdzony) i różnic z opisem nie zauważyłem. Inna rzecz ze docelowo znalazłem inny egzemplarz który kupiłem (lepsze wyposażenie, mniejsza cena, mniejszy przebieg). Ogólnie uważam ze warto się tam przejść i przyjrzeć. Za to sam pierwszy post troche spamerstwem mi zalatuje :)

• 3 tygodnie później...

Chciałbym podbić temat,

czy ktoś z Was miał jeszcze do czynienia z komisem Auto Ratusz? Mają dość duży wybór tych aut. Zgodnie z tym co jest na ich stronie i co przedstawiają właściciele, auta są bezwypadkowe i z pełną historią do sprawdzenia w serwisach aso i innych. Jednocześnie ich ceny z reguły sporo przewyższają średnią z allegro.

Jeśli ktoś kupował u nich auto, jakie są opinie? Zadowoleni jesteście, były niespodzianki? Czy ceny są negocjowalne?