Gogsonic Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Witam, jestem nowa, ale juz kilka razy skorzystałam z forum. mam nastpujący problem. otwieram swoją Meganke z karty, wszystko łądnie pięknie. wkładam karte, naciskam start i włączają się na 1-2 sek kontrolki i wszystko po tym czasie znika. nie da się wtedy ani jej odpalić, ani zamknąć. po prostu blokuje się. Bateria była wymieniona gdyż problem wystąpił 2 dni temu. co Ciekawsze przy mocnym trzasnieciu drzwiami (przednie kierowcy) raz czy kilka razy problem znika. czy w drzwiach jest jakiś czujnik czy coś podobnego który uniemożliwia odpalenie samochodu, czy może się coś rozłączyło? dodam ze te 2 dni temu był wyjmowany akumulator. i jest jeszcze fabryczny, ale nie mialam wczesniej zadnego problemu. a jezdze nią już 2 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nel Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Sprawdź mocowanie klem przy akumulatorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinjankes Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 najprawdopodobniej masa na akumulatorze nie jest wystarczająco dokręcona, wtedy są takie objawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gogsonic Opublikowano 30 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Dzięki za porady. w sumie okazało się ze klema sama spada - jest za luźna, pomimo nawet mocnego przykrecenia. Wiec bede musiała jakoś ją umocować mocniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsonx Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 kup nową i zmień klemę na masywniejszą miałem tak samo tylko mi jeszcze dochodziło nototryczne niedoładowanie akumulatora który zajechał się w półroku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi