Coyotus24 Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 (edytowane) jak w temacie nie mogę rozszyfrować co to za kabel który był ukryty od momentu kupna (ponad rok temu), pod kolumna kierownicy gdzie był zwinięty a gdy do siebie zsunąłem wyszedł spory przewód który szedł przy lewym progu aż do słupka i na tym koniec...nie zdejmowałem reszty gdyż nie mam czasu na rozbieranie auta. Pytanie brzmi czy ktoś wie co to za przewód (zdjęcie)? skąd i dokąd prowadzi?? przewód Edytowane 28 Maja 2011 przez Coyotus24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joobs Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Czy to coś na jego końcu to oprawka na bezpiecznik, czy coś jeszcze innego? Trudno trochę na zdjęciu rozpoznać, mówiąc do słupka, masz na myśli ten przepust na kable (tam gdzie cała gruba wiązka wychodzi z kabiny)? Czy działają Ci światła stopu? (niestety nic innego na razie mi nie przychodzi do głowy, a nie mam już tej wersji auta, i kompletnie sobie nie przypominam czegoś takiego w moim). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nel Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Mi to wygląda na dodatkowy bezpiecznik.Może od alarmu?. Musisz iść po przewodzie i zobaczyć dokąd idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Wszystko gdybanie, na początek proponował bym wczołgać się pod kierownicę i zobaczyć czy tam nie sterczy jakiś niezabezpieczony kabel. Potem lecieć za tym wynalazkiem i zobaczyć z czym się łączy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Fred dobrze napisał. Nie masz możliwości skontaktowania się z byłym właścicielem? Może on coś wie na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coyotus24 Opublikowano 29 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Czy to coś na jego końcu to oprawka na bezpiecznik, czy coś jeszcze innego? Trudno trochę na zdjęciu rozpoznać, mówiąc do słupka, masz na myśli ten przepust na kable (tam gdzie cała gruba wiązka wychodzi z kabiny)? Czy działają Ci światła stopu? (niestety nic innego na razie mi nie przychodzi do głowy, a nie mam już tej wersji auta, i kompletnie sobie nie przypominam czegoś takiego w moim). tak to oprawka a w środku bezpiecznik w kolorze czerwonym. Właśnie kiedyś nie miałem lewego światła stopu, myślałem że to żarówka albo zaśniedziałe styki ale nic z tych rzeczy więc zrobiłem obejście. Być może to jest od STOPU?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Być może to jest od STOPU?? Tego nikt Ci nie powie, bo jasnowidzów nie ma. Ktoś zastosował drutologię stosowaną (takiego patentu fabrycznie w aucie nie ma), być może to STOP, być może jeszcze coś innego. Należy sprawdzić gdzie leci kabel i coś więcej wtedy będzie wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coyotus24 Opublikowano 29 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 (edytowane) cięcie Dzieki fred jak znajdę chwile czasu w tygodniu to poszperam reszte i dam znać. Regulamin pkt. 5.13 Tomik 1970 Edytowane 29 Maja 2011 przez Tomik 1970 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi