hymmen Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 (edytowane) Witam. Mam pytanie a mianowicie muszę wymienić sworzeń na wachaczu, tyle że z tego co wiem, to najlepiej wymienić oba i jeszcze żeby były dobrej firmy. I tu kieruję do znawców moje pytanie firma: SASIC czy TRW? Może inna? Dodam, że różnica w cenie jest ok. 20 zł. taniej za sztukę firmy SASIC. Może inne firmy wchodzą w grę? Proszę o podpowiedź. Pozdrawiam i z góry dziękuję. Dlaczego nie piszesz w odpowiednim dziale? Przenoszę! Edytowane 30 Maja 2011 przez P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Ja najczęściej biorę sasica i nie zauważyłem kolosalnych różnic w wytrzymałości części w porównaniu z innymi producentami. Co więcej, Części sasica, zawsze pasują bez problemu, z innymi producentami musiałem czasami stosować drobne przeróbki, żeby móc je zamontować. Możesz wymienić tylko jeden sworzeń, jeśli drugi jest dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kipi Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Wymień cały wahacz. Nie wiem czy warto się bawić w wymianę jednego bo jest wybity, drugiego bo profilaktycznie. Koszt większy ale mniej roboty i chyba pewność większa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi