kolo196 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 (edytowane) Witam orientuje się ktoś co to może być za kostka, wisi mi luźno w okolicy rozrusznika, ma 2 piny. W nadkolu przednim od kierowcy mam też urwany gruby czerwony kabel idący do koła ale nie jest to na pewno od ABS ? Wie ktoś co to może być ? Z autem wszystko ok. Są to na pewno fabryczne kable. Edit: dodane zdjęcia Edytowane 2 Czerwca 2011 przez kolo196 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 w nadkolu może być kabel od czujnika zużycia klocków,mało kto ma to podpięte .Co do drugiej kostki,to pomocne było by zdjęcie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo196 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 (edytowane) jutro zrobię zdjęcie, ale jest tam 2 pini i kable ida do tej grubej głównej wiązki. Nie widziałem tam miejsca żeby go gdzieś wpiąć wiec może to ma być wolne, bo w mojej wersji porostu nie ma do czego tej wtyczki podpiąć. Dynda się to tak w pobliżu rozrusznika widać ją tylko od spodu silnika. Zgadza się to może być od klocków tylko gdzie ten pojedynczy kabel idzie żeby zewrzeć do masy i sprawdzić czy się kontrolka zaświeci ? Edytowane 1 Czerwca 2011 przez kolo196 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nel Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Jeżeli jest to taka wtyczka jak 243 na rysunku to jest to wtyczka do czujnika poziomu oleju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo196 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 (edytowane) Wtyczka ma taki wygląd jak biała wtyczka czujnika temperatury wody w termostacie. PS Ja nie mam wskaźnika poziomu oleju. Skąd masz tak dokładny schemat elektryczny ? Długo szukałem jednak nie znalazłem. PIKUR nie działa u mnie. Edytowane 1 Czerwca 2011 przez kolo196 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 :) pliki do pobrania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi