damingos Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 witam koledzy mam prosbę niech ktoś napisze łopatologicznie jak wyjąc włącznik świateł awaryjnych padł mi a mam juz drugi i za nie mam pojecia jak do tego podejść (szarpać) Z góry dziekuje za wsparcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Wyciągnij popielniczkę odkręć 4 TORXY i zdemontuj panel nawiewu. Może wisieć na linkach, następnie włóż rękę za wyłącznik i go wypchnij poruszając nim od środka konsoli góra, dół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Można też wyjąć radio - jak masz fabryczne to wystarczą 2 nity odpowiedniej grubości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Ja zrobiłem tak jak napisał megane... Wyjąłem radio, włożyłem rękę (nie mam takich wielkich jak "Podolski z Łodzi")i wypchnąłem. Opcja z radiem wydała mi się prostsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damingos Opublikowano 2 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 dzięki koledzy za pomoc Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi