Korul Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Czy to normalne żeby przy zmianie biegu było słychać skrzynie biegów ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu69 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Co to znaczy "słychać"? Szumi, wyje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korul Opublikowano 6 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 słyszę normalnie jak tak się bieg zmienia to jakby coś tarło o siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Sprawdź poziom oleju w skrzyni. Tylko proszę nie pytaj jak to się robi i jaki olej tam wlać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korul Opublikowano 8 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 przykro mi jestem zilony mam prawko dosłownie od niecałego roku xD, od czego trzeba zacząć wiec potrzebuje mentora :/ a w scenicu mało wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 :) ale czytać chyba umiesz? Opcja :) powinno wyskoczyć czego szukasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindj Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 A wyszukiwarki umiesz używać? Z przodu skrzyni masz korek (motylek) do sprawdzania poziomu oleju, jak się wylewa to jest ok. Jak nie to sprawdź palcem ile jest. Olej to tranself 75w80. Nie powinno go też zbytnio ubywać, sprawdź czy nie są pęknięte osłony przegubów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 dobra, Marcin podał wszystko na tacy. Temat zamykam, wyszukiwarka działa każdemu tak samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi