ZygaM Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 (edytowane) Koledzy i koleżanki, czy na zlocie w Borkach będzie ktoś z Wrocławia? Bo jeśli tak, to prosiłbym o potwierdzenia nawet przez pw, chciałbym coś przesłać naszemu koledze za Waszmości pośrednictwem (kierownica na pewno, ewentualnie dojdą jeszcze dwie alusy), aby nie tracił kolega kasy na kuriera, czy pocztę. Kolega Lawa1, do którego to chcę przesłać, jest z Kiełczowa. Jeśli ktoś z Wrocławia będzie na zlocie i mógłby zabrać te rzeczy ze sobą, to podejrzewam, że Lawa1 podjechałby odebrać. Ja daję Lawie te rzeczy gratis, a kwestia transportu do dogadania. Jest druga możliwość, może ktoś podróżuje lub będzie podróżował na trasie do Wrocławia z Grójca lub Warszawy, Rawy Mazowieckiej czy Radomia, dojadę na umówiony czas i miejsce. Jestem na urlopie więc nie problem. Dalej nie mogę zbytnio jechać, bo stan zdrowia mojej żony mi nie pozwala, aby była bez opieki. Edytowane 7 Czerwca 2011 przez Zygmunt Małek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Może na zlocie spotkasz kogoś z Wrocławia. Panie i panowie zgłaszać się jako ktoś leci :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slowik8609 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Ja niestety kończę pod koniec czerwca przygodę z Wrocławiem, w związku z tym odbędę tylko jeden kurs na trasie Wrocław - Radom. Niestety w tą "niepasującą" Ci stronę. Prezesie - może jakiś spocik w czerwcu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 (edytowane) Admini lub Moderzy, można zamknąć temat. Nie było chętnych do pomocy, a i ja nie dotarłem do Borek, bo w czasie szykowania do Borek, żonę zawiozłem do szpitala na obserwację (ciąża). Kiera pojedzie pocztą jak się obrobię. Edytowane 18 Czerwca 2011 przez Zygmunt Małek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi