stanleycivic Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 ŁOŁ- w tej telewizji taka pozytywna recenzja, do tego dostępne kolory czarny i biały.... Tylko patrzeć jak ojciec "grzybek" Maybacha na R. LATITUDE zamieni. (czyż to przypadek, że Twój "ziomal") Jakby tak jeszcze tester koloratkę posiadał, to już całkowicie Merce, Audice i BeEmy poszły by się paść..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robpab Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 fajne, szkoda tylko, że nie mam wolnych 80 tys PLN na podstawową wersję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Jestem pozytywnie zaskoczony tym programem w porównaniu do tego co obecnie emitują na TVN Turbo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Auto fajne, ale już dawno nie widziałem tak dennego reportażu. Ten facet jest tak denerwujący, że aż myślałem nad wyłączeniem dźwięku :) Denerwował mnie od początku (gestykulacja jak u teatralnego aktora), ale od 9:55 to już przesadził. - "Dodam teraz gazu" i głowę mu do tyłu odrzuca :) - "Hamulce są sprawne, absy zadziałały" - dobrze wiedzieć, że nowe auto za grubą kasę ma sprawne hamulce i co ważne, że ma ABSY ! Starsze auta mają tylko jeden ABS :) W ogóle, mine przy tym hamowaniu zrobił jakby za chwile miał wjechać w betonowy mur :) Sorry, nie mogłem się powstrzymać, ale jak humaniści się biorą za sprawy techniczne i odwrotnie to właśnie takie kwiatki powstają ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi