czarek Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 witam . co moze byc bo nie dziala mi jedno lusterko chodzi o grzanie lusterko od strony kierowcy .pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 u mnie był niekontakt na kostce (w drzwiach pod plastkową trójkątną osłoną na wysokości lusterka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 Sprawdź podłączenia - kostki a potem szukaj dalej - przewody Może też być przerwany element grzejny lub tzw. "zimny lut" w miejscu lutowania (podłączenia ) pina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek Opublikowano 27 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 to najlepiej jest wyjac wklad i podlaczyc do pradu jak grzeje to gdzies kostki a jak nie to cos na lusterku ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 No jak się już bawisz to najlepiej to wyjąć i podpiąć osobno do aku - wtedy będziesz może miał jakąś pewność co do usterki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 No jak się już bawisz to najlepiej to wyjąć i podpiąć osobno do aku - wtedy będziesz może miał jakąś pewność co do usterki. Dobre, ale wczoraj już to napisano ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek Opublikowano 28 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 dzisiaj rozebralem i chyba samo szklo jest walniete bo jak podpiolem zarowke pod przewod to swieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 samo szkło nie grzeje - tam jest mata przyklejona i to trzeba sprawdzić Dobre, ale wczoraj już to napisano ;-) Tak zgadza się ale na końcu są ?? - a dla mnie to jak zapytanie na które się odpowiada dla pewności cytat to najlepiej jest wyjac wklad i podlaczyc do pradu jak grzeje to gdzies kostki a jak nie to cos na lusterku ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maras Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 witam niech mi ktos powie jak mam wyciągnac wkład lusterka ,zeby sprawdzic czemu nie grzeje ,troche boje sie ciagnąc na siłę ,ze by nie pekło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Ja od strony kierowcy przekręcałem w skrajne prawe położenie i podważałem na całej bocznej długości plastikową płytką. Jest na zatrzaskach- uwaga bo może będzie trzeba łapać. Podobno idealnie nadaje się skrobaczka do szyb. Proponowałbym wykonywać tą operację z pominięciem niskiej temperatury otoczenia. Ja robiłem w ogrzanym garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maras Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 dzieki bardzo ,bede próbował ,najwyzej bede musiał kupic nowy wkład pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 zrob tak jak pisze Danielossss, z jednej podwazaj czyms szerokim plastykowym, z druga reka trzymaj/zaslaniaj cale lustro jakas bawelniana szmata. wtedy nie wypadnie na ziemie i bedziesz mial dobre wyczucie. troche brutalnej sily jest tu potrzebne :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maras Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 thnks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markoni Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Czy po zdjeciu szybki lusterka metodą opisaną przez DrNO i Danielossss będę miał dostęp do silniczka i mechanizmu, który porusza lusterkiem w pionie. Silniczek słyszę że chodzi ale lusterko nie porusza sie w pionie. Czy po takim demontażu dam radę szkiełko założyć znowu na swoje miejsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi