s1810 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Standartowe audio to tragedia. Wymieniłem , a raczej firma od car audio wymienila mi glośniki do przodu zestawik GTO JBL 16cm + gwizdki i tyl 16cm też JBL. Niestety przy fabrycznym radiu nie ma zbytniej rewelacji. To radio nadaje sie do max 13" glośnikow. W przyszłym tygodniu jadę wymienić radio na Sony CDX-GT616U + interfejs bym mial transmisje danych na wyświetlaczu i sterowaniu przy kierownicy. Napisze coś więcej czy transplantacja sonego się udała a jak tak to jaki to dało efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Oj kolego obawiam się, że nie założą Ci 16'' (calowych) głośników zwłaszcza z przodu. Za pewne chodzi o cm, a co do interfejsu, to nie jestem przekonany, czy ten model Sony posiada wyprowadzenie na zewnętrzny wyświetlacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s1810 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Głośniki mam już założone bez problemu, a z zapewnień firmy gdzie mam zakladać radio wynika,że wszystko będzie działało , zobaczymy. [ Dodano: 2007-08-23, 20:46 ] Uppps :D fakt teraz dopiero widzę ,że się pomyliłem z tymi calami takie 16" calowe głośniki to sobie będę mógł założyć zamiast moich kół :D będą w idealnym rozmiarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi