chudy7899 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Witam, chciałbym zaczerpnąć wiedzy użytkowników na temat tych dwóch sceników, są niedrogie, ale wyglądają ładnie, pewnie coś się za tym kryje, ale ja się na nich nie znam więc chciałbym się tutaj coś o nich dowiedzieć. oto te dwa Sceniki: http://moto.allegro.pl/1-9-dci-120-km-klimatronik-super-autko-i1661723045.html http://moto.allegro.pl/1-9-dci-120-km-klimatronik-super-stan-i1658835415.html Może ktoś mieszka w Ostrołęce i by mógł je zobaczyć osobiście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit-men Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Zwróć uwagę ,że to jest ten sam Scenic ,porównaj tablice rejestracyjne ,nie ma zdjęcia przedziału silnika a różnica w cenie to ,aż 650 pln.Odpuść sobie i szukaj dalej ,bo tu jest coś nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy7899 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Mam mało kasy i szukam po najtańszych, co się trafi to przytarty albo coś z silnikiem, a te niby super stan. Więc się nimi zainteresowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Mam mało kasy i szukam po najtańszych Więc licz się, że w takim wypadku będziesz musiał wydać co najmniej ze 2000-3000 zł na pakiet startowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 (edytowane) co się trafi to przytarty albo coś z silnikiem To już bym wolał ten przytarty, bo blacha zawsze może poczekać. Zastanów się chwilę, że niska cena nie bierze się z kosmosu, coś z autem musi być nie ten teges. Kupisz i potem się okaże, że doprowadzenie do stanu używalności będzie kosztować grubo więcej niż Paweł pisze. Okazje to tylko po rodzinie i znajomych i to też nie zawsze. Zaciekawiło mnie też zdjęcie prawego boku robione od tyłu, coś z nim nie tak czy głupim fartem wyszły aż takie różnice odcienia Edytowane 18 Czerwca 2011 przez fred Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi