rambolipamboli Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Witam , mam spory problem co auto u mechanika to brakowalo jakiegos koleczka, teraz sprawa powazna bo brakuje 4 tych Dlugich choinek co trzymaja zderzak z przodu , gorna czesc i boki ciagle odstaja :/ , te male grzybki juz znalazlem na allegro ale tych dlugich wciskow niegdzi nie ma . POMOCY ! Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kropkaband Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Wejdź na www.romix.pl i tam dopasuj odpowiednie. Większość warsztatów i sklepów załatwi Ci je bez problemu jak tylko podasz symbol. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
potentila Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 zmień mechanika a spinki, to jedź na szrot, szukaj wraka i już spinki masz nawet na alledrogo poszukaj modelu taki jak twój, napisz do gościa, może ci wyśle spinki np. KLIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 ...a nie prościej podjechać do ASO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makuli Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Ja również miałem problem ze spinkami i poszukałem w necie. Kupiłem je w Krakowie od razu całą paczkę 10 sztuk na zapas. Cena ok 2 PLN, w serwisie znacznie drożej 4 PLN. Podaję link do strony: http://[ciach]pinkisamochodowe.pl/ . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rambolipamboli Opublikowano 19 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Podziekowal Koledzy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi