kacper69 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 robiąc ostatnio porządki w garażu "odkryłem" kanister z benzyna sprzed około 5 lat. Na zapach wygląda OK. Czy można ją jeszcze używać, czy tylko do rozpałki ogniska? Jakie są terminy przydatności benzyny i ON? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Jak była szczelnie zamknięta, to poldek powinien to przepalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimak Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 (edytowane) Ja swego czasu, w poldku spaliłem 80 litrów (4 kanistry) 20 letniej etyliny (bo taka wtedy była) i muszę powiedzieć, że chyba poldkowi smakowała jak mnie bardzo stare i dobre wino . Edytowane 21 Czerwca 2011 przez gimak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi