Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

Co Was ostatnio uszczęśliwiło ?

Techniacz

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć <piwko> Jako, że takie mamy już nastawienie w Polsce - by całe życie narzekać. Postanowiłem założyć ten temat. Chciałbym abyśmy w nim, mówili o tym co nas uszczęśliwiło danego dnia - by złamać stereotyp wiecznie narzekającego Polaka.

Ja może zacznę. W dniu dzisiejszym oddawałem krew. Pomijając fakt, że w dniu dzisiejszym przekroczyłem granicę oddanych 10 litrów krwi, to spotkało mnie coś nowego. Zawsze oddając krew, było to tak bez osobowo. Owszem wiedziałem, że może komuś się przydać ta krew. Albo chociaż studenci, będą mieli na czym ćwiczyć. Ale jak już napisałem, nie utożsamiałem się z kimkolwiek, kto mógłby tą krew otrzymać. Natomiast dzisiaj, lekarz w rckik zaskoczył mnie całkowicie. Wchodząc do niego, powiedział, że w końcu widzi dzisiaj jakieś ciekawe wyniki. Po moim wytrzeszczu oczu, powiedział że to dobrze dla mnie, a dla niego jeszcze lepiej. Po tym byłem jeszcze bardziej zdezorientowany. Po czym powiedział coś, dzięki czemu chyba już do końca życia będę oddawać krew, o ile będę mógł. Powiedział, że osoba która dostanie dziś moją krew, właśnie przeżyła 70 godzin. Waży 1140 gram oraz ma na imię Agatka. Byłem w takim szoku, że nie mogłem wypowiedzieć słowa. Po 10 litrach oddanej krwi, pierwszy raz tak naprawdę, poczułem że to co robię ma na prawdę sens. Do tego momentu jestem uśmiechnięty, szczęśliwy i w gruncie rzeczy bardzo wzruszony :notacrook:

To tyle mojej "historii", dopisujcie się również. Trzeba się cieszyć z rzeczy małych, żeby duże miały na prawdę, duże znaczenie :)

Pozdrawiam :)

Witam wszystkich użytkowników <piwko> Na początku chciałbym się z Wami przywitać a co mnie ostatnio uszczęśliwiło ? Kupiłem swój pierwszy samochód Renault Megane Classic 1.4 z 2002 roku pierwsza jazda i nie mogłem zdjąć uśmiechu z twarzy na razie niestety stoi na warsztacie ale dziś ją odbiorę wysprzątam i na pewno pochwalę się za jakiś czasu. Nigdy się tak nie cieszyłem gdy coś kupiłem :notacrook: Jeszcze raz witam wszystkich !

Pozdrawiam Leszek!

• 2 tygodnie później...

Mnie uszczęśliwiło to, że znalazłem mniej więcej w miarę fajny samochód, jeszcze go nie zakupiłem, ale to tylko kwestia czasu.

Jest on z zagranicy, więc musze jeszcze sprawdzić jego historię. Znalazłem odpowiedni serwis, mam nadzieję, że ocenicie go, moze ktoś miał doświadczenia, ale to w innym temacie.

A mnie uszczęśliwiła dziś niespodzianka od mojej kochanej dziewczyny :applause: Więcej chyba nie muszę tłumaczyć breloczek bardzo mi się podoba a w rzeczywistości jest jeszcze ładniejszy

post-19072-0-24753100-1310544915_thumb.jpg

Edytowane przez Mientex

• 5 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...