DefSquad Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Witam. Niedawno zdałem prawko i na pierwsze autko zdecydowałem się na Renault Megane prosiłbym was o spojrzenie na model który tu zamieszczam i w miarę możliwości opowiedzieć coś na jego temat pozdrawiam i z góry dziękuję. Renault Megane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Big_Mac_ Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Teoretycznie powinien kosztować z dwa tysiące więcej. Zobacz np. http://www.autocentrum.pl/ceny-aut-uzywanych/renault/megane/ Teraz należy zadać sobie pytanie, za ile puścił go właściciel w Niemczech, skoro u nas jest po sprowadzeniu, odpicowaniu i marży handlarza wystawiony za 3800. Pewnie max 2500 pln? Połowa ceny tego, ile za takie auto sprzedałby w biedniejszej Polsce. IMO nie warto się tym egzemplarzem interesować. I nastaw się na przeznaczenie większej kasy, chyba że zadowala Cię jeżdżenie trupem i wydawanie więcej na mechanika niż na benzynę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Ja uważam, że cena jest na poziomie, bo: prawdopodobnie trzeba doliczyć opłaty (nie napisał czy opłacony), no i tablice skończyły się w maju, a więc są nie ważne i po spotkaniu z "miśkiem" lub "krokodylkiem" jak będzie służbistą, auto pojedzie dalej na lawecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusk Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 bogata wersja ale coś za tanio no i ten przebieg,szukałbym lepszego egzemplarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RACHE Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 skoro udokumentowany przebieg (książka zapewne), to sprzedający powinien bez problemu podać VIN, a jak masz VIN to do ASO na potwierdzenie, kiedy to ostatni raz auto było serwisowane. Jak nie będzie chciał podać to może ta Megi ma coś "na sumieniu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 (edytowane) no i ten przebieg, Jak dla mnie to aż dziwne, że taki. Skoro sprowadzony to powinien mieć 120k, no góra 180k km Brać VIN, jak kolega radzi wyżej, i dzwonić do ASO. Edytowane 1 Lipca 2011 przez fred Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusk Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 DefSquad poszukaj innej Megane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Mnie ta cena wcale nie dziwi i warto obejrzeć to auto. Sąsiad z bloku sprowadza tego typu samochody i sprzedaje je jeszcze taniej. W Niemczech ceny takich aut (rocznik poniżej 2000), którym się skończył przegląd zaczynają się od 500€. Aby auto przeszło przegląd by trzeba było zrobić drobne naprawy, a właścicielom nie opłaca się już w auto inwestować. Najczęściej są to sprawy typu dziurawy wydech, wycieki oleju, słabe hamulce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusk Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Pawel masz rację w Niemczech takie auta kosztują 500€ a nawet 200-300€ ale kupisz np.Audi za 300€ a jakie będą koszty napraw itd. Jeśli autko ma posłużyć parę lat to lepiej dołożyć parę złotych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi