szasza207 Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Witam Jestem nowy na tym forum...Mam problem tego typu że samochód nie pali mi na benzynie...Posiada założoną zwykłą instalację gazową...Na gazie niema problemu z odpaleniem...Dodam że paliwo dochodzi do wtrysku wężem...Wygląda na to że sam wtrysk nie podaje....Myślę że jest problem z immobilajzerem ponieważ czerwona lampka mruga cały czas...Proszę was o rade i z góry dziekuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Dokładnie, przyznam rację - immo nie pozwala Ci odpalić jeśli non stop mruga dioda. Zganię - bo temat już pojawiał się niejednokrotnie na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szasza207 Opublikowano 2 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Dzięki kolego...A można to jakoś obejść czy tylko komputer mnie ratuje?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Można to obejść, wystarczy wprowadzić kod immo. Oczywiście o ile go znasz i posiadasz. Jeśli nie masz jak go uzyskać. Jeśli masz to jak go wprowadzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Kolego szasza207 było wielokrotnie, wystarczy użyć Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi