brudijr Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Wnioskując z Twojego opisu (Masz Nissana GTR), masz spore wymagania Dla mnie 120-150km to dużo, więc czy auto "jedzie" to pojęcie względne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1bizkit Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 (edytowane) Ja rozumiem nastawienie że może być trochę więcej HP ale że RS-ka nie jedzie to mi nowe. Megane II RS ustawiło rekord na Nuernburgring dla FWD. Na torze jest szybsze od Focusa RS. Więcej informacji można wyczytać na stonkach http://[ciach]portrenault.net/forum/ http://meganers.fr/ Tam znajdziesz wszystko na temat RS. PS: dopiero powyżej 300hp zaczyna się zabawa?! Jechałeś takim samochodem wogóle? Zabawa nie ogranicza się tylko na ilości koni. Wiele czynników na to wpływa jak np. proporcja masa a moc. Z tego powodu jest więsza frajda z jazdy Opel Speedster 2.0T niż BMW X6 4.0i Edytowane 23 Stycznia 2012 przez 1bizkit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
treee Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Dlaczego zabawa zaczyna się powyżej 300 KM na ośce? Jak byś jeździł z taką mocą to byś może wiedział;-) Swoją drogą dzięki za linki, a google dziękuję za tłumacza:-) To, że jakieś auto ustanowiło taki czy inny rekord na torze w NU to nie jest dla mnie żadnym wyznacznikiem - prawie zawsze za każdym razem auto prowadził innym kierowca... A jeśli chodzi o to jakimi autami jeździłem to okolice 600 KM są mi bardzo dobrze znane;-) i to nie w autach po kiepskim tuningu, które nie potrafią hamować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1bizkit Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 ok, niech ci będzie. tylko że takie samochody jadą tylko prosto i nie skręcają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Z resztą, poczytaj trochę, 300km na ośkę to jest max, potem zaczynają się problemy z prowadzeniem, więc po2. 300km proponuje przejść na tył lub 4x4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
treee Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 ok, niech ci będzie. tylko że takie samochody jadą tylko prosto i nie skręcają... Znam sporo osób i byłem na kilku forach i mało kto rozumie to! Brawo! Od razu mówię - nie mam zamiaru koniecznie przekraczać granic 300 KM zależy mi na tym, żeby autem można było jeździć w miarę bezpiecznie, a 300KM na ośkę to już w niektórych warunkach uważam za przesadę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 To jest temat: Zakup Renault Megane / Scenic / Fluence i innych modeli - porady, opinie, oceny ogłoszeń, a nie ile auto ma mieć koni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi