Mientex Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Witam w mojej Megance posiadam plastikową listwę, która to nie za bardzo mi się podoba przeszukałem allegro i inne stronki i takowej chromowanej nie mogę znaleźć czy ktoś wie może gdzie taką mogę kupić ? Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Mi się udało dostać właśnie na allegro, ale nie było łatwo szukaj po giełdach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mientex Opublikowano 6 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Okej dziękuję za odpowiedź a tak czysto orientacyjnie ile za nią dałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 (edytowane) chyba 50 zł + przesyłka, ale ma troszkę takiego "nalotu" od spodu Edytowane 6 Lipca 2011 przez Rxe.Megane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mientex Opublikowano 11 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 A jeszcze jedno pytanko czy myślicie że taką listwę dostanę w salonie RENAULT? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiluchPL Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Kolego, polecam przeszukać szroty , ja mieszkam aktualnie w Holandii i za tą listwe w chromie zapłaciłem 5 euro na szrocie w PL zapłacisz moze z 20-30zł przy dobrych wiatrach. Jeśli nie znajdziesz to zostaje allegro, co jakis czas pojawiają się tam te listwy. W ASO taka listwa pewnie z 150-200zł jak nie lepiej ;) powodzenia w szukaniu, pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mientex Opublikowano 2 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 No niestety nie mogę nigdzie dorwać takiej listwy na allegro do tego czasu takowej nie znalazłem jedynie razem z klapą bagażnika ale nie chcieli osobno mi sprzedać :D Kilka szrotów zaliczonych i to samo brak rezultatów dlatego jakby ktoś miał na zbyciu taką listwę chętnie kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi