szlepster Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Przy zakupie samochodu dostałem jeden kluczyk i jeden pilot do alarmu i właśnie mam pytanie czy można dorobić pilot i jakie są koszta? Zaznaczę, że nie wiem co to za alarm itp. itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 W ASO kompletny koszt dorobienia kluczyka około 650 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szlepster Opublikowano 8 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 nie chodzi mi o kluczyk bo taki to idzie dorobić za 300, a pilot do alarmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Jeżeli nie wiesz co to za alarm, to może być ciężko. Zerknij na Allegro na aukcje pilotów. Często są tam zdjęcia różnych zamienników i może coś zlokalizujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi