Merkaba Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Witam, chciałbym zorientować się w jednej sprawie chodzi mi o oryginalne przejście na tylne głośniki gdzie to przejście jest robione? Bo radio ma wyjście na 4 głośniki tylko jak francuzi to rozwiązali w biedniejszych wersjach? 1 wiązka idzie pod tweetery a 2 pod głośniki z przodu? Czy tweetery i głośniki przednie są na 1 instalacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Z tego co pamiętam, to głośniki przednie i tweetery są razem połączone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 (edytowane) Kable powinny iść osobne od każdego głośnika i schodzić się w kostce ISO, aczkolwiek francuska myśl techniczna jest nieobliczalna i mogą być niespodzianki Edytowane 13 Lipca 2011 przez fred Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 17 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Wczoraj pogrzebałem w kabelkach i tak to wygląda jest mostek(schodzą się na pinie w złączu ISO): Prawy głośnik - prawy tweeter Lewy głośnik - lewy tweeter Czyli wychodzi na to że mam wolne jeszcze miejsca na 2 głośniki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi