Lukas.s Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 (edytowane) Dzisiaj dziadek do mnie dzwonił i mówi mi że przed odpaleniem wyświetla mu się coś takiego: faul vidange apre faul oir Nie wiem czy dobrze go zrozumiałem, ale tak mniej więcej leci. Do tego pali się kluczyk. Po odpaleniu komunikat znika. Dodam jedynie że olej był niedawno wymieniany. Pamiętam że kiedyś mieliśmy na forum zeskanowaną listę przetłumaczonych błędów, ale nie mogę nigdzie jej znaleźć. Edytowane 15 Lipca 2011 przez Lukas.s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 http://megane.com.pl/topic/2785-informacjaz-wyswietlacza-komputera-megane-ii/page__view__findpost__p__27806 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 16 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 Dzięki wielkie Nie ma tam tego komunikatu, ale podejrzewam że chodzi o jakiś przegląd i bez kompa się nie obędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 Poczytaj o kasowaniu inspekcji wymiany oleju. Gdzieś było na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi