Matej.. Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Witam mam problem mianowicie nie mam klapki od zamkniecia filtra pzreciwpyłkowego mocowanego na dwa wkrety. jak mocniej dmuchnie klima to sie wysuwa. wie ktos gdzie mozna kupic taka klapke ma jakies namiary lub chociaz wymiary moze udałoby sie dorobic?? i jeszce jedno czy to bardzo przeszkadza w normalym uzytkowaniu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Poszukaj na jakimś szrocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matej.. Opublikowano 21 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 szulałem znalazłemjedna megnake rozbita a własnei pasowało by od scenica albo clio ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrecz Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 jeśli chodzi ci o filtr kabinowy pod schowkiem to nie ma tam żadnej klapki, wsuwasz filtr i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matej.. Opublikowano 22 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 dzieki wielkie za pomoc juz sie martiłem ze gdzies sie zapodział pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi