Jedrek827 Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Witam ostatnio zauważyłem że w bagażniku chyba z pod plastików wycieka woda to może być przez uszczelki? Czy też parują wam szyby w deszczowy dzień?filtr kabinowy jest nowy a dalej strasznie parują szyby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit-men Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Mam ten sam problem, u mnie w sedanie woda do bagażnika leci przez uszkodzoną osłonę wiązki kabli elektrycznych łączących kastę z klapą bagażnika .Jestem w trakcie poszukiwań nowej osłony ,a jak nie znajdę za długo to po prostu zakleję to wszystko silikonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Strasznie to nie, ale po wymianie szyby czołowej to zauważyłem że mi właśnie ona paruje, tak delikatnie - ale wcześniej tego nie było. Co do bagażnika - sprawdź skąd, albo gdzie jest wilgotno. Może być przez uszczelki klapy a może też i co innego przepuszczać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar666 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Widzę popularna usterka Też to mam,a dokładnie mi woda się dostaje do kosza na koło zapasowe,99% jest przekonany że to przesz uszczelki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedrek827 Opublikowano 25 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Woda dalej delikatnie leje sie i to chyba przez odpływy na dachu? jakoś lub przez drugi szyber bo to z góry spływa. Ktoś miał taki cyrk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Prawdopodobnie masz zatkane odpływy z dachu, są w rogach szybredachu. Był taki temat na forum, :) Tam masz wszystko opisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi