melonek11 Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Witam. Czy ktoś posiada schemat podłączenia komputera sterowania silnika. Przy wtyczce kompa mam pourywane przewody i nie moge dostać orginalnej wiązki do 2.0 clasic z 97 roku 8zaworowa. Chyba że ktoś ma taką wiązke na sprzedaż. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 na allegro szukałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonek11 Opublikowano 1 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Allegro,e-bay- I większość szrotów w Szczecinie Nie ma ,poprostu niema. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 bronius, no nie bądź taki, pomóż koledze, masz przecież takie :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Tu masz namiar na szrot w Warszawie, który robi też wysyłkę na cały kraj: Sulejówek, Drobiarska 51, tel. 22-783-37-88. Mają bogata ofertę. A tu masz schemat: ftp://renault:[email protected]/Manua...e%20121-140.pdf hasło: renault, schemat jest na stronie 128-129 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonek11 Opublikowano 1 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 dzwoniem przed chwila pod podany numer telefonu, niestety nie mają.a ten link coś nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 link działa, sam sprawdzałem - klikasz i się ściąga (FF), ale jeśli masz z tym problem to pewnie regulaminu też nie przeczytałeś i nie wiesz, że jest pikurowy serwer ftp ze wszystkimi schematami, instrukcjami itp. do renaultów :roll: http://s008.wyslijto.pl/index.php?file_id=...857151234420686 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonek11 Opublikowano 1 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Nie chce być niegrzeczny ale przeczytałem regulamin. klikam na ten link i nie działa. Może coś zle robie. Najwyżej ze mną pojedziecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 dałem Ci już dwa linki oba działają - może masz coś ze swoim komputerem, że ich nie otwiera :-? poszukaj w wyszukiwarce info nt. pikurowego ftp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi