iceman_k Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Ile to miej więcej kosztuje ? (sprawdzenie ciśnienia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
man35 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Około 50 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreciq Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 man35, przeczytaj proszę jeszcze raz moją poprzednią odpowiedź. Nie ma w niej nic na temat braku mocy. iceman_k, sprzęgło się czasem tobie nie kończy ? Może się ślizga ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
man35 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 (edytowane) Kreciq skoro początkowy temat jest o braku mocy a ty odpisujesz że po wymianie sądy problem zniknął to ja zrozumiałem że chodzi o rozwiązanie problemu braku mocy.Odpisujmy na początkowy temat Edytowane 7 Sierpnia 2011 przez man35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi