llat Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 (edytowane) Tak... a potem klikam w pasek wieloklinowy. Tylko jakbym miał pasek rozrządu i p. wieloklinowy, to i tak mi jeszcze jednego brakuje Chyba, że naprawdę dostaje oczopląsu i tam jest jeden pasek Spójrz.. o coś takiego mi chodzi: http://alle....9391.html Tylko chciałbym być pewny. Edytowane 9 Sierpnia 2011 przez llat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 (edytowane) Jeżeli teraz też masz paski z 3 żebrami, to jest OK (czytaj opisy przy paskach w Intercarsie). Edytowane 9 Sierpnia 2011 przez Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Masz mieć 3PK715 - do napędu alternatora 3 PK 835 - jeżeli nie masz klimatyzacji lub 5PK1275 jeżeli jest z klimatyzacją zajęło mi to jakieś 5 min. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
llat Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Znalazłem w katalogu Bosh'a. http://www.bo....on=true Do prądnicy i do pompy wspomagania kierowniczego, do sprężarki klimatyzacji. Dodano: 09 sie 2011 - 21:19 Cytowanie Już to samo teraz znalazłem Dzięki wszystkim Dodano: 10 sie 2011 - 07:41 Mam jeszcze pytanie? Czy 3PK715 to nr katalogowy producenta danej części? Np. Bosh'a? Regulamin pkt. 5.9, 5.13 -Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Nie, to typ paska 3 rowkowy, pasek klinowy dł. 715 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
llat Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 (edytowane) Okazało się, że do klimatyzacji jest 4PK1260. Gość wertował przy mnie papierowy katalog Gates i uwierz mi P_r_z_e_m_o, nawet się nie spodziewałem, że w którymś tam roku sprzedaży Megane o danych parametrach identycznych są np. 3 proponowane paski do klimy. Zależy to od miesiąca produkcji. Ja podjechałem na podjazd i akurat zerknął i zobaczył numer na pasku. Edytowane 11 Sierpnia 2011 przez llat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi