ckpiter Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Witam wszystkich mam spory problem nie mogę znaleźć kabli zapłonowych do Megane mojego ojca znalazłem jakieś stare juz nieaktualne ogłoszenia na allegro http://moto.allegro.pl/item214149295_przew...t_rc_rn603.html które prawdopodobnie pasują do tego auta ale nie jestem pewny w oryginale są kable Beru o symbolach BERU MUSORB -1F-Renault-7700273826b<p32> ale nic takiego nie mogę znaleźć na sieci dzięki za wszelką pomoc pozdrawiam Kolega ma problemy z klawiaturą, Enter klika 2 razy. :D Poprawiłem. Zamiast doubleclika przydały by się w tekście jakieś przecinki i kropki. - gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszzd Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 to są przewody zapłonowe stosowane w Clio, Kangoo. Miałem ten sam problem poprostu poproś o zamówienie przez sklep ja za swoje zapłaciłem 80 zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Kable zapłonowe Beru kosztują w IC 183 zł a NGK 81 zł InterCars w Kielcach: ul. Wiejska 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudu Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Ja kilka dni temu za kable Beru do swojej Megi zapłaciłem nieco ponad 100 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi