pawelb5913 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Witam. W mojej megi I 1,6 8v głośno pracuje pompa wspomagania, tak piszczy jakby łożyska jakieś były do wymiany albo coś takiego. Czy to prawda że tej pompy się nie remontuje, tylko gdy przestanie pracować to ją po prostu się wymienia.?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Te pompy można regenerować, w zależności co się zużyło koszt powinien się zamknąć w przedziale 100-300 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 zanim wymienisz to sprawdź czy masz płyn w układzie wspomagania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelb5913 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 gdyby nie było płynu to pewnie odczuł bym to na kierownicy. Wspomaganie działa ale pompa hałasuje podczas pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 jak byś miał odczuć to na kierownicy to musiał by zlecieć cały płyn z układu kierowniczego, mi też hałasowała pompa dolałem płynu u jest gites. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi