SoundWave Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Zreszta te blaszki lepiej miec u siebie, ja swoje pieczolowicie przechowuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 krejcior, jak masz taśmę mierniczą z Obi lub innego hiper... za 2 złote to ją poświęć i obetnij jej początek nożyczkami. Potem wkładasz w szczelinę (lekko pociągając radio do siebie) raz z jednej, a raz z drugiej strony i radyjko wyskakuje. Jak lubisz majsterkować to utnij dwa kawałki tej taśmy i włóż je naraz, a potem pociągnij za radio ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grappa01 Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 osłonka schodzi bez problemu, tylko nie mam tych cholernych blaszek żeby wyciągnąć radio i tu się rodzi problem, bo nie mogę wykombinować co tam wepchnąć...znalazłem jakieś dwie blaszki, ale najwidoczniej za krótkie, bo nie chce się "blokada" zwolnić...chyba się skończy na tym że będę musiał podjechać do jakiegoś sklepu z car audio i kupić te blaszki...btw. SoundWave dzięki za rysunek :D ja 2 dni temu wykladal radio z identycznymi dziurkami i oczywiscie nie chcialo mi sie szukac blaszek bo gdzies je polozylem to wlozylem tam noz kuchenny waski i dlugi i radio wyszlo bez problemow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krejcior Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 noz kuchenny waski i dlugi i radio wyszlo bez problemow ani nuż kuchenny, ani własnej roboty blaszki nie zdały rezultatu... coś mi się widzi, że ten kto montował to radio (nie ja osobiście) to chyba pozaginał te blokujące blaszki, tak że nie chcą się odgiąć...tak więc czeka mnie wizyta u jakiegoś magika, co by mi to ustrojstwo wyciągnął, szkoda się mocować i popsuć osłonki... ale dzięki wszystkim za pomysły, niektóre naprawdę oryginalne np. z puszką po piwie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziok Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Jak po wsadzeniu blaszek nie da sie go wyciagnac ciagnac od gory to sprobuj pchnac je mocniej od tylu,powinno odpuscic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olek34 Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Panowie a jak wyciagnąć fabryczne radio? siedzi skubane i nie chce wyjść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacol_696 Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Cztery gwoździe w otwory w panelu i powinno wyjść ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olek34 Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Dzięki Jacol, Co prawda u mnie tylko 2 gwoździe były potrzebne ale problem rozwiązany. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacol_696 Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 No to kwestia radia ja mam CD i optrzeba cztery szt. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olek34 Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 ja mam CD i optrzeba cztery szt. ;-) Masz orginalne radio z cd w Megane I ph I? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazak3 Opublikowano 15 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 (edytowane) Poczytaj na forum już była instrukcja zapodana łącznie z fotkami. Odkopuje temat :D Znalazł ktoś ten temat? Szukalem ok 1h i nie znalazlem... Edytowane 15 Lipca 2012 przez bazak3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 16 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 np. http://megane.com.pl/topic/10341-wyjecie-radia-fabrycznego-z-wyswietlaczem-i-pilotem/page__view__findpost__p__83951 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi