seba72 Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Witam wszystkich. Mam pytanie kupiłem Scenica II z 2004r. jest w nim fabryczna navigacja Carminat nie wiem jaki model. Jest to jeszcze navi szczałkowa bez kolorowego wyświetlacza. Jeżeli ktoś by wiedział gdzie można zdobyć mapę Polski ewentualnie spolszczenie to będe wdzięczny. Mam orginalne mapy Holandi Szwecji itp. ale polski niema. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radoslawo Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Wystarczyło wpisać w Allegro "Carminat" + Twoją lokalizację i proszę co wyszło: Carminat Ja u siebie korzystałem z usług innego speca (z racji lokalizacji) ale obsługuje on całą Polskę (przyjedzie pod dom i zainstaluje wszystko), więc jeżeli nie pomogą Ci spece z linku to daj znać na PW i podeślę Ci kontakt, to się umówisz (najnowsze mapy + PL menu = 250PLN). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba72 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 (edytowane) Dzięki za info. Mam jeszcze pytanie jak sprawdzić jaki to model navi gdzie to można znaleźć. Mam od niej książke ale tam nic takiego nie pisze. Również przy płytach i na nich nie jest podane. A na Allegro są same z kolorowym wyświetlaczem i tu jest problem. Edytowane 15 Sierpnia 2011 przez seba72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radoslawo Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 W aukcjach znajdziesz numery kontaktowe zadzwoń, pogadaj i jeżeli jest to dobry fachowiec to na pewno Ci pomoże. Jeżeli będą problemy to daj znać na PW ja podeśle Ci numer do mojego fachowca i sobie pogadacie. A model powinieneś znaleźć w menu nawigacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi