Michal18 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 (edytowane) Witam. Otóż widziałem wiele różnych nazw aut, ale nie znalazłem laguny :< Jaki młody kierowca i szcześliwy nabywca nowego auta mam mały problem. Otóż prawe lusterko było troszkę potłuczone. Postanowiłem z bratem zakupić nowe, jednak te nowe ma zbyt małe pole widzenia i szczerze to wolę zakupić nowe, trochę droższe ale z szerszym polem widzenia [tzw szkła sferyczne]. No to te płaskie zostało naklejone na te stare... Na razie jest te, jednak już mam na celu sklep [ http://glasko.pl/wklady-lusterka-renault/50279-wklad-lusterka.html#resetImages ] gdzie go mają i chcę go kupić. I tutaj problem - bo czytałem że potrzeba klucz TROX i że trzeba podważyć obudowę plastikową aby się dostać i odkręcić lustro w lusterku. Wtedy ono wypada tak? Wtedy montuje nowe? Może mi ktoś powiedzieć jak to zrobić? [lusterko sterowane elektrycznie, nie podgrzewane]. Najlepiej w podpunktach. Będę bardzo wdzięczny. Edytowane 18 Sierpnia 2011 przez Michal18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 To może tak na forum poświęcone Lagunce by warto zerknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi