Matys0 Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Witam. Mam Scenica II 2003r. Dziś próbowałem podłączyć go po clip żeby włączyć tempomat ale nie ma w ogóle połączenia. Elektryk powiedział mi że nie ma masy, że powinny być dwie. Jedna stała a druga po stacyjce. I ta po stacyjce jest a drugiej nie ma. Gdzie szukać przyczyny? Proszę o szybkie odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nel Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Coś źle zrozumiałeś ,nie masy tylko plusa. Masa to masa -czyli przewód który idzie do blach nadwozia.Sprawdź bezpiecznik w kabinie trzeci od dołu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matys0 Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 No tak, plus :) no i ten trzeci bezpiecznik jest od klaksonu i ja go wyjąłem kiedy montowałem przyciski tempomatu. Po włożeniu wszystko działa pięknie :) tempomat włączony, język zmieniony na ludzki- Angielski. Koszt 50zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi