P_r_z_e_m_o Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Lidl to jest taki schitmarket, jakbyś nie wiedział. A jak pisze, że taką piankę widziałem w tym sklepie to znaczy że był to WURTH, a nie jakieś no name. Więc jeżeli w Lidlu taka pianka kosztuje ok. 10 zł, a na allegro 20 zł to chyba różnica jest i to znaczna, dolicz jeszcze koszty przesyłki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Nie wierzę w to, że w Lidl sprzedają Wurth, ale zajadę i zapytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 pianka do mycia szyb, wyprodukowano dla Lidl polska przez Würth Polska Sp. z o.o. ul. Płochocińska 33 03-044 Warszawa powiedzmy nie jest to oryginalny wurth ale produkt wytwarzany przez ich fabrykę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Czyli jak mleko dla Biedronki z zawartością 10% mleka ;-) Kończę już i nikogo nie chciałem urazić swoimi odpowiedziami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 tzn żona myje tym szyby w domu i nie narzeka :-P nie przeczę środek może jest dobry ale na pewno nie jest to oryginalny wurth tylko wyprodukowany przez ich fabrykę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Danielossss nie uraziłeś mnie swoją odpowiedzią była to jedynie konstruktywna wymiana zdań :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi