mariusz325 Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Witam,koledzy nad szedł już czas pożegnania z moim szczeniakiem i forami związanymi z marką Renault,ponieważ musiałem zmienić bryke na inną marke .Więc chce wam z tego miejsca podziękować wszystkim za pomoc i porady dotyczące na forum i za całą zdobytą wiedze dzięki temu forum. Jeszcze raz dzięki wszystkim za wszystko i życze powodzenia w dalszej eksploatacji waszych Reni. mariusz325 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Dziękujemy, że byłeś z nami. :) Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 (edytowane) ........ Edytowane 24 Września 2012 przez fred Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Co jest nowym nabytkiem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz325 Opublikowano 9 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 No więc nowy nabytek to Fiat Palio Weekend ,a taki sobie combiczek. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusk Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 przecież na forum możesz zostać i doradzać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz325 Opublikowano 10 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 No oczywiście kolego drogi że będe tu wpadał ,chodz nie tak często jak wtedy gdy mykałem sceniolem ale będe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 mariusz325 forum to ludzie :) a nie samochody :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusk Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 mariusz325 czemu wybór padł na fiata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz325 Opublikowano 11 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 tomuskja go nie kupiłem lecz zamieniłem,ale to temat nie na forum .Rozumiesz. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi