slawekkostek Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Witam wszystkich. Jestem nowy na tym forum,wlasnie zakupilem Renault Megane Cabrio 2.0 16v z 97r Mam problem z tymi listewkami co zbieraja wode jak sie spuszcza szybe w drzwiach,sa cale w bablach i troche bzydko wygladaja. Gdzie mozna kupic nowe,albo prawie nowe-igly? A moze wie ktos od czego zapodac takie listewki? Regulamin pkt. 5.6 Jako nowy to powinieneś zacząć od regulaminu forum :) -Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelb5913 Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Chodzi Ci o tą pionową listwę w tylnych drzwiach.?? Najczęściej jest tak że to metalowa część pod gumą rdzewieje i dlatego te bąble. Musisz zdjąć tą gumę, usunąć rdzę, pomalować jakimś podkładem i założyć gumę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawekkostek Opublikowano 14 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Wiesz chodzi mi o poziome przy drzwiach(Cabrio ma 2 drzwi),te co sciagaja wode z szyb ja szyba idzie na dol. Z tego co sie orietuje to sa nierozbieralne,mialem kiedys R-19 i byl ten sam problem. Gdyby nie to ze cabrio,to bym dobral od innego auta,innej marki,ale te drzwi sa wielkie(dlugie). Ale kazdy z nas wlascicieli meganek napewno mial ten problem,albo go to czeka. Regulamin pkt. 5.6 -Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawko_23 Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Mam to na jednych drzwiach (prawy tył - kombii) z tego co oglądałem przed kupnem to wiele aut (nie tylko megane) ma podobny problem. Nie ruszam tego, przynajmniej w tym roku. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi