Jahu Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 Nie wiem czy wiedzieliści ale ja nie. Nie zdawałem sobie sprawey, że Renault uległ modzie i także zacznie produkować SUV'y. Osobiście mi się podoba Renault Koleos Ciekawe nie pokazują przodu a układ wydechowy bynajmniej końcówki ściągneli z Hondy Civic 1.8. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K1LL3R Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 mi tez sie podoba :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 Nawet, nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek_fm Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 Mi tam suv-y nigdy sie nie podobały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Only kombi :D A tak powaznie to ladny :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 hmm strasznie przypomina jakiegos innego jednak nie pamietam ktorego.. :D natomiast szczerze niezbyt mi sie podoba :D jesli chodzi o SUVy to wole jakies amerykańce typu Jeep albo Escalade czy coś :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi