olisko84 Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Dzięki wielkie chłopaki!! Z samego rana spróbuję to podpiąć... Może nawet nie będzie mi do tego potrzebny Pan Mechanik? ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrbombelek Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Ja ma taki problem od kilku dni w moim scenic-u, podczas otwierania drzwi kierunki mrugają raz ale gdy zamykam samochód juz nic nie mruga a kiedyś normalnie 2 razy kierunki świeciły. Ma ktoś jakiś pomysł co mogło się stać. Ostatnio wymieniałem akumulator bo umarł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Mnie się tak dzieje jak samochód stwierdzi, że jest "niezamkniety", a po chwili zaczyna piszczeć i włącza się alarm. Zwykle są za to odpowiedzialne krańcówki w drzwiach. Na początek odepnij, na klika minut, akumulator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrbombelek Opublikowano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Dziś co zauważyłem to, że nie chodzi mi z tyłu wycieraczka i dalej te kierunki podczas zamykania. Sprawdziłem wstęponie bezpieczniki wszystko jest OK. Nie wiem co to może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi