kietrz19 Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Witam proszę o pomoc :) Mam megane II rok 2005 1.9dci problemem jest to jaką pozycję mam wybrać z Ecm pasującą do mojego komputera pokładowego. Serdecznie dziękuję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nel Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Z tego co pamiętam trzeba odczytać z komputera wtrysku bo jest ich kilka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Jak jest w bazie to program go sam wykryje. Z tym, że MII tym nie zdiagnozujesz poczytaj http://megane.com.pl/topic/31134-megane-ii-ph-i-czym-zdjagnozowac/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi