Vargas Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Odebrałem auto od lakiernika i zauważyłem, że pod czas skręcania kierownicą (lewo-prawo) to jest głośny halas, bardziej to przypomina do jakiegoś tarcia. Nie wiem czy w warsztacie bawili się kierownicą i spierniczyli czy zbiek okoliczności i faktycznie coś się stało. Już nie pamiętam czy płyn w zbiorniczku po odkręceniu dekielka powinien być widoczny bo tam jest takie wkładane siteczko i nie mogę przypomieć sobie czy jak kiedyś zaględałem to było widać płyn. W tej chwili nie widzę dopiero jak wyciągnę plastikowy dodatek (sitko) to jest płyn. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrewW Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 (edytowane) Nie wiem jak jest w Megane, ale w moim Scenicu miałem również odgłos tarcia (tylko przy maksymalnym skręceniu kół). Okazało się, ze nieprawidłowo było założone nadkole plastikowe i opona ocierała o plastik. U mnie poziom jest na max i sitko jest zakryte do końca. Edytowane 1 Października 2011 przez AndrewW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vargas Opublikowano 2 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 AndrewW dzięki za odp. dziś doleje płynu aż zakryje sitko i sprawdze czy jest róznica. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Vargas, na pojemniczku powinieneś mieć oznaczenia min i max, nalewaj względem tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vargas Opublikowano 2 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Chłopaki dzięki za odp. dolałem i jest już gitares-malines. Jutro doleje więcej bo nie starczyło do pełnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 nie starczyło do pełnego Nie lej na maksa! Może to spowodować wycieki lub je powiększyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi