joolek Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Hej, Po przekręceniu kluczyka słychać głuche stukanie w tych okolicach (na zdjęciu ze znakiem zapytania). Najpierw myślałem że to przekaźniki (gdzieś tam wyczytałem) ale to sprawdziłem i hałas dochodzi ewidentnie z tego miejsca. Uploaded with ImageShack.us Z góry dzięki za wasz czas, J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Klapka obiegu zamkniętego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joolek Opublikowano 4 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Amator jak ja da rade to naprawic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 tak, :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 (edytowane) Koleżko, trzeba było od razu pisać, że masz autko klepane z anglika (patrząc po zdjęciach, wycieraczki trzaskają z innej strony, aku ok.) przełożyli tylko kierkę i deskę, a technikę pozostawili. Najprawdopodobniej jest tak jak napisał Przemo, spróbuj zdjąć tą maskownicę i zobaczyć, czy jakieś liście nie blokują domknięcia tej klapki. ps. zadbaj natychmiast o dzwon/kielich amora, bo w przyszłym roku może się okazać, że będziesz miał poważne koszty. Edytowane 4 Października 2011 przez Zygmunt Małek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Big_Mac_ Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Naprawa tego bywa mocno upierdliwa, łatwiej po prostu odłączyć zasilanie i będziesz miał permanentnie obieg otwarty (jeśli Cię to satysfakcjonuje). Poszukaj po forum, to bardzo typowa usterka w Meganach, sporo tematów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joolek Opublikowano 4 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Super - dziękuje! Dodano: 04 paź 2011 - 18:54 Z czystej ciekawosci - czy wiecie może gdzie znajde informacje jak wymienić przegub? J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi