ziomek4007 Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Witam. Mam do wymiany albo końcówki albo drążki. W każdym bądź razie chce wymienić komplet( i to i to). Zastanawiam się nad 3 firmami: Sasic, TRW i LEMFÖRDER. U mnie poszły na pierwszy montaż TRW. Pewnie najlepiej TRW, ale chyba najdrożej, a jak z pozostałymi firmami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzycholl Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 (edytowane) Też się długo nad tym zastanawiałem- i powiem szczerze, że jeżeli chcesz dłużej autkiem pojeździć to lepiej trochę więcej zainwestować i kupić drążki TRW (sam tak dziś zrobiłem) różnica na drążku w cenie to 55 albo 80 złotych na sztuke(sam drążek oczywiście)... Edytowane 4 Października 2011 przez Krzycholl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi