marr29 Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 (edytowane) witam, zwracam uwagę użytkowników na reklamę pojawiającą się na stronie forum, w tytule jest coś o zarabianiu w domu(zarabiaj 226złdziennie itp.) na stronie edziennik24.pl- cała ta strona to manipulacja i oszustwo, z ciekawości sprawdziłem odwiedzając ją dwa razy w 2 kolejne dni podczas przeglądania forum. Uwaga na oszusta.;) ;) :) Cała strona z wiadomościami to stylistyczny 'bełkot' jakby wklejony z jakiegoś translatora, w jednej z zakładek(o zarabianiu) oszust opisuje swoją drogę do bogactwa, którym chce się z innymi podzielić za jedyne 147zł a sposób ten udostępnia 100 osobom. Podczas czytania tych bzdur licznik informuje nas, że zostało tylko 31 egzemplarzy, za chwilę 27 itd.-do nastepnego dnia, gdy licznik znowu startuje od 31. Niestety oszust zablokował możliwość dodawania komentarzy (strona ciągle w przebudowie), są tylko jakieś chyba przez niego(lub nią) wstawione pozytywy. Szkoda czasu, który straciłem na czytanie tego, ale poznanie nowej metody oszukiwania, ku przestrodze, ma jednak jakąś wartość. ;) ps. sprawdziłem na innych stronach opinie i komentarze, potwierdza się, że jest to przekręt. Edytowane 13 Października 2011 przez marr29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 (edytowane) Dzięki za informację, dodałem do filtru reklam, reklamy edziennik24.pl znikną w ciągu najbliższych godzin. Edytowane 13 Października 2011 przez Krzychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi