accusync Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 (edytowane) Witam ! Mam zamiar kupić to auto http://otomoto.pl/renault-megane-coach-C20970380.html Auto posiada przebieg ponad 240tyś. Czy to dużo na takie auto? Czy może ktoś już oglądał te auto i może coś o nim wie ? Auto tak jak w opisie 1.6 , rok produkcji 1997r. Proszę o ocenę auta :) Pozdrawiam Edytowane 17 Października 2011 przez accusync Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Przynajmniej przebieg jest realny, auto jeszcze pojeździ :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 prezentuje się dość ładnie, nie rzuciło mi się w oczy nic rażącego. Z prawej strony na błotniku za drzwiami, ma albo wgniecenie, albo to odbicie. Ogólnie nie ma się do czego przyczepić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
accusync Opublikowano 17 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 A jak oceniasz mniej więcej stan samochodu patrząc na zdjęcia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 stan na zdjęciach i na żywo to często dwa różne światy :) Sądząc tylko po zdjęciach, to myslę, że albo ktoś miał dobry aparat, albo auto jest po polerce. Nie widać śladów korozji, ale podczas ew oględzin zwróć uwagę na progi i tylne nadkola. Teraz spojrzałem, chyba nie ma klimatyzacji, co dla mnie jest dużym minusem. Szkoda też, że tylne szybki nie są uchylne, ale to można przeżyć jak jest klima. Zastanów się, czy klima Ci się nie przyda, bo założenie jej później to duży koszt. Być może cała była lakierowana. Gdybym szukał coupe bez klimy, to być może wziąłbym ją pod uwagę i pojechał na oględziny na zywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
accusync Opublikowano 17 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Wielkie Dzięki za odp :) a co to Twojego pierwszego postu , to na zdjęciach to jest chyba takie odbicie ;) A ten brak klimy jakoś przeżyję ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi